festivalpaket

Boka dig tillsammans med en spelpartner till Sveriges första padelfestival. Förutom två dagars padel ingår VIP-paket, After Padel på fredag med underhållning och VIP priser. Festivalen avslutas med bankett med prisutdelning och underhållning i toppklass! 

1 495 kr/person och det inkluderar:

  • Tvådagars padeltävling i två hallar och ett fantastiskt prisbord. Första pris i samtliga klasser är en weekend till Spanien inkluderar boende med frukost och padelträning varje dag med professionella coacher. Även fina 2:a och 3:e priser.
  • Startkit.
  • After Padel på fredag hos våra samarbetspartners, här bjuder vi på underhållning och VIP erbjudande på mat och dryck.
  •  Avslutningsbankett på Nöjesfabriken i Karlstad inklusive mat och viss dryck. Vi bjuder på underhållning i  toppklass! Markoolio med gästartister, DJ:s och fest natten lång.

Häng med på banketten den 18 juni även om du inte spelat i tävlingen. Nu erbjuder vi biljetter som gäller för endast banketten för 595 kronor per person. Då ingår grym underhållning, mat och viss dryck.

Boka din plats genom att maila: vamos@karlstadpadelfestival.se

Hotell

Självklart kan du boka boende i Karlstad till förmånliga priser hos våra hotellpartners.

Använd koden under respektive länk när du bokar hotell.

CLARION COLLECTION HOTEL PLAZA

Använd koden: Padel & Golf festival

CLARION COLLECTION HOTEL DROTT

Använd koden: Padel & Golf festival

CLARION COLLECTION HOTEL BILAN

Använd koden: Padel & Golf festival

FIRST HOTEL RIVER C

I ämnesraden skriver du: Padelfestival

SCANDIC CITY KARLSTAD

Använd koden: BPAD160622

ELITE STADSHOTELLET KARLSTAD

Använd koden: GOLFKSD och PADELKSD

GOOD MORNING KARLSTAD CITY

Använd koden: KGPF

BOMSTADBADEN

Använd koden: Karlstadgolf

Vip-info

VIP-paketen är till för dig som är ute efter den ultimata festivalupplevelsen där du bland annat slipper stå i kö och kommer först in i baren och först ut på dansgolvet.

Ta chansen att stå längst fram på konserten, få tillgång till exklusiva rabatter och förmåner. Unna dig den ultimata upplevelsen av Karlstad Padel Festival 2022.

Nöjesfabriken

Festivalen avslutas på bästa sätt med bankett på Nöjesfabriken som inkluderar mat, dryck och underhållning av världsklass. Årets höjdpunkt toppas med en av Sveriges mest älskade artister och Dj:s som intar scenen. 

Nöjesfabriken, även kallad VERKET, är Karlstads största sfäriska nattklubb där alla stora evenemang ägt rum och är ett landmärke för Karlstad och Sverige.