Program

Välkommen till premiären av Karlstad Padel Festival 17–18 juni 2022, en padelfest i två dagar med musik, möten och padel.

En oförglömlig upplevelse där amatörer får känna sig som proffs!

Damer – nivå  B och C.
Herrar – nivå  B och C.
Mixed – nivå   B och C.

Utmana dig själv och andra i världens roligaste sport!

I festivalen ingår tävlingar under två dagar med finalspel på lördagen. Anmälan, startlistor och resultat kommer att finnas på Rankedin.

Vi kommer att ha After Padel på fredag hos våra samarbetspartners. Här bjuds det på underhållning och VIP erbjudanden!

På lördagen avslutas festivalen med bankett på Nöjesfabriken i Karlstad, här bjuder vi på mat, dryck, prisutdelning och underhållning i toppklass! På scen kommer Markoolio med gästartister underhålla natten lång.

Ett prisbord till ett värde av 60 000 kronor- Första pris i samtliga klasser är en weekend till Spanien inkluderar boende med frukost och padelträning varje dag med professionella coacher. Även fina 2:a och 3:e priser!

Boka din plats redan i dag! 1 495 kr/ person.

Häng med på banketten den 18 juni även om du inte spelat i tävlingen. Nu erbjuder vi biljetter som gäller för endast banketten för 595 kronor per person. Då ingår grym underhållning, mat och viss dryck.

Boka din plats genom att maila: vamos@karlstadpadelfestival.se

Middag, underhållning & restauranger

Njut av Karlstads nöjesliv där vi varje dag har vi After Padel  med underhållning. Anmälan ger dig tillgång till VIP-paket och VIP-entré till Karlstads nattliv och förmånliga erbjudanden från våra partners.

På lördagen avlutas festivalen med en stor bankett och underhållning på Nöjesfabriken med liveunderhållning av Markoolio med gästartister och DJ:s.